Home » @ Work

Wilt u ook gezonde, vitale werknemers en minder/geen ziekteverzuim?
Denk eens aan coaching, Yoga of workshops binnen uw bedrijf. Tegenwoordig is het een heel belangrijke toevoeging om extra aandacht te geven aan het personeel zodat het ziekteverzuim laag blijft! 

Een gezonde leefstijl wordt steeds belangrijker. Door onder andere de drukte van alledag kan er al snel stress ontstaan en neemt de aandacht voor een gezonde leefstijl af. Problemen van het werk worden meegenomen naar huis en de problemen van thuis worden meegenomen naar het werk.

 

De diensten van Sanne Vitaliteit zijn mogelijk binnen uw bedrijf, zowel op de bedrijfsvloer als via een workshop, personeelsuitje of tijdens gezondheidsweken. 

Als coach begeleid ik werknemers om preventief of doelgericht aan zichzelf te werken en daarmee ook het ziekteverzuim te kunnen verkomen. 

Stress Verlagen - Vitaliteit Verhogen!

Personeelsuitjes, workshops en gezondheidsweken

Wenst u iets anders dan een standaard personeelsuitje? Denk dan eens aan een inspirerend en gezond personeelsuitje!

Een paar inspiraties zijn: Yoga (binnen/buiten), workshop 'gezonde voeding', 'stress & ontspanning', 'vitaleit ~een totale balans~', gezichtsmassage, drukpuntmassage, Thaise Yoga massage. Een combinatie hiervan is natuurlijk ook mogelijk! Dit alles kan binnen het bedrijf maar misschien des te leuker om er even op uit te zijn met elkaar en af te spreken op een mooie locatie.

Bovenstaande workshops kunnen ook een idee zijn als losse workshops op de bedrijfsvloer en/of tijdens gezondheidsweken.