Home » Diensten » Vitaliteitscoaching
Wat betekent vitaliteit voor jou? Lekker in je vel zitten, gezond zijn, uitstraling, energiek zijn, beweeglijkheid, levendigheid.
Ook jouw leefstijl is vitaliteit! Hoe ga jij om met dagelijkse dingen als voeding, beweging, ontspanning?

Mijn Vitaliteitscoaching speelt op meerdere gebieden, namelijk: voeding, beweging, herstelmomenten en ontspanning, stressverlaging, positief denken, ondersteunende relaties en zinvol leven. Ik coach vanuit een integrale visie (lichaam en geest same
n) en betrek al deze gebieden zodat deze gezamenlijk een balans creëren om preventief of doelgericht aan jezelf te werken.
 
Je kunt voor een los consult komen met het onderwerp waar jij behoefte aan hebt, we kunnen samen kijken welke ingang prioriteit heeft, maar je kunt ook kiezen voor diverse pakketten. 
  • Pakket 'vitaliteit'
  • Pakket 'voeding & gewicht'
  • Pakket 'stress & ontspanning'
 
Pakket 'vitaliteit': Dit is een combinatie van al hetgeen ik als diensten aanbiedt. Denkend aan een combinatie van Personal Yoga, ontspanningsoefeningen, stresscounseling, stukje voeding, massage, persoonslijk voedings/beweegschema.
Het pakket bestaat uit 6 afspraken, beginnend met een kosteloos en vrijblijvend intake gesprek om te kijken waar jij behoefte aan hebt en waarbij het aantal coachsessies wordt vastgesteld.