Home » Diensten » Vinyasa Yoga

We gaan op reis! Binnen in jezelf. 

Bij Yoga denkt men al snel alleen aan de houdingen, ontspanning en meditatie.
Yoga bestaat uit veel meer dan alleen bovenstaande. Het is alsware een levensstijl, het bevat handige 'tools'  die je in het dagelijks leven kunt toepassen en die je kunnen helpen naar een meer gebalanceerd leven. 

 

In de yogalessen die ik geef staat de balans tussen in- en ontspanning en aandacht voor jezelf centraal. 

Diverse thema’s komen naar voren, alsook diversiteit in het tempo van de les. We ervaren het dynamische uit de Vinyasa Yoga, wat staat voor 'flow', alsook statische- en rusthoudingen die we langer aanhouden. Zo is er meer ruimte om ‘in te dalen’ in een pose en te voelen wat de (uit)werking ervan is. Het geeft je de ruimte om je eigen grenzen zowel uit te dagen als te bewaken en zo jezelf beter te leren kennen, zowel op als naast de mat. Daarom zijn deze lessen geschikt voor alle niveaus met genoeg mogelijkheden tot groei. 

Ondertussen werken we aan het versterken van het lichaam, meer flexibiliteit, bewustzijn van de ademhaling wat zoal je geestelijke als lichamelijke conditie verbeterd, bewustzijn van het lichaam, het verbeteren van je concentratie, maar ook het beleven van een rustige mind.

We passen een diepe, rustige buikademhaling toe, met het idee deze ademhaling meer eigen te maken in het dagelijks leven en deze bij te laten dragen aan meer ontspanning, balans en te leven in het hier en nu in verbinding met jezelf.

En één van de belangrijkste dingen die ik jullie wil laten ervaren is de innerlijke stilte. 

De innerlijke stilte waarin je echt helemaal rustig en ontspannen bent en welke je op elk moment kunt ervaren! Ook in momenten van spanning en stress. In elke les kun je jezelf trainen om makkelijker bij deze innerlijke stilte te komen!

 

De lessen waar je momenteel kunt instromen zijn:

Maandagochtend: 09.30- 10.45 uur

Donderdagavond: 20.00 - 21.15 uur

Locatie voor beide lessen: Yoga Lifestyle Center, aan de Friesestraatweg 31 te Groningen

 

Yoga binnen bedrijven

Wilt u ook gezonde, vitale werknemers en minder/geen ziekteverzuim? Denk eens aan Yoga binnen uw bedrijf.

Yoga binnen bedrijven is al populair en groeit nog steeds.