Home » Diensten » Stresscounseling

Stress is het spanningsveld tussen hetgeen je het liefst wilt en hetgeen je het sterkst probeert te vermijden. Daarnaast is het een te lange opgebouwde spanning tussen kunnen en moeten. Deze opgebouwde spanning laat zich zien in zowel lichamelijke, geestelijke als emotionele klachten, zoals: RSI, overspannnenheid, burn-out, chronische vermoeidheid, migraine, spierklachten, nek-schouder klachten.

Bewust worden van hetgeen stress veroorzaakt en daaraan werken. Dit kan door middel van coachende gesprekken waarin de nadruk ligt op het zelfinzicht, maar ook ontspannings- oefeningen om balans te creëren, zij zullen een handvat zijn om vitaler in het leven te staan.

Tijdens het gesprek kijk ik naar meerdere gebieden namelijk: voeding, beweging, herstelmomenten- en ontspanning, stressverlaging, positief denken, ondersteunende relaties en zinvol leven.

Ik coach vanuit een integrale visie (lichaam en geest samen) en betrek al deze gebieden zodat deze gezamenlijk een balans creëren om preventief of doelgericht aan jezelf te werken.


Werk aan jezelf en zorg ervoor dat je weer lekker in je vel kan zitten, gezond kan zijn, een goede uitstraling hebt en energiek bent!

Stresscounseling/Vitaliteitsgesprek: 60 minuten.

 

Pakket 'stress & ontspanning: Dit is een combinatie waar met name de nadruk ligt op 'stress verminderen en vitaliteit en ontspanning verhogen'. Denkend aan coach sessies; oefeningen voor zelfinzicht en doelmatige gesprekken, ontspanningsoefeningen en een ontspanningsmassage. Het pakket bestaat uit 6 afspraken, beginnend met een kosteloos en vrijblijvend intake gesprek om te kijken waar jij behoefte aan hebt en waarbij het aantal coachsessies wordt vastgesteld.