Home » Diensten » Personal Yoga

Personal Yoga 

 Beoefen je yoga en zou je er nog meer in willen verdiepen? Of ben je nieuw met yoga en wil je een goede basis vormen?

In personal yoga leer je dit door bijvoorbeeld:

- De houdingen (asana’s) technisch nog beter aan te leren, zodat je het meeste profijt hebt van de positieve effecten hiervan.
- Te werken aan je klachten door middel van specifieke houdingen aan te nemen, welke ik voor je samenstel in een personal        yoga programma. Elke houding heeft zijn eigen (positieve) uitwerking. Er zijn veel verschillende yoga houdingen, maar welke      zijn belangrijk voor jou om te doen?
- Yoga is een levensstijl, het bevat handige ‘tools’ en filosofie die je in het dagelijks leven kunt toepassen en die je kunnen

   helpen naar een meer gebalanceerd leven.
- Meer aandacht richten op ademhalingsoefeningen.
- Meer aandacht richten op meditatie en met name de stilte in jezelf ervaren.
- 100% persoonlijke aandacht.
- Al het andere waarvan je voelt/weet dat dit nu even nodig is.
- En gewoon omdat het leuk is!

 

Geef van tevoren op waar jij aan wilt werken. Ik maak een persoonlijk programma die wij samen doornemen en gaan beoefenen. Je krijgt dit programma ook mee, nadat wij samen hebben beoefend, zodat je er zelf thuis mee aan de slag kunt gaan. Een volgende keer dat je komt, zul je deze les herhalen om te kijken of het vloeiend gaat en daarnaast is het mogelijk om een nieuwe les te beoefenen.

 

De locatie voor deze Personal Yoga is in een fijne, rustige ruimte in het Yoga Lifestyle Center aan de Friesestraatweg 31 in Groningen of in een fijne ruimte bij Zwemschool Rob Sports in Assen.
Of buiten! In de zomer zijn er heerlijke plekjes te vinden in de natuur, zoals in Groningen in het Stadspark, Noorderplantsoen, Hoornseplas of in het Kardingegebied. Zo ervaar je Yoga in de natuur!